اولین گروه حج تمتع از فرودگاه مشهد اعزام شدند (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیل در کلات هیچ فوتی نداشت برخورد کوئیک و پارس در مشهد ۶ مصدوم برجا گذاشت (۲۸ اردیبهشت) پرونده سیل مشهد روی میز کمیسیون اصل نود! کشف پیکر‌های چهار مفقود سیلاب در فریمان (۲۸ اردیبهشت) قتل جوان ۲۷ ساله افغان به‌خاطر توپ بازی! (۲۸ اردیبهشت) تمام خسارت‌های درمانی بازنشستگان تامین اجتماعی تا اسفند ۱۴۰۲ پرداخت شد | تسویه حساب ۲۰ روزه با بازنشستگان بازگشایی ۴۴ محور مسدود شده در خراسان رضوی (۲۸ اردیبهشت) تصادف پراید و پژو ۲۰۶ در قوچان ۷ مصذوم برجا گذاشت(۲۸ اردیبهشت) از ۸۱ روستای دارای سکنه سرخس فقط یک روستا جاده دسترسی ندارد نجات معجزه آسای جوان مشهدی از داخل چاه (۲۸ اردیبهشت) نامه سرگشاده نایب رئیس کانون عالی بازنشستگان تامین اجتماعی به رئیس جمهور درباره کارگران و بازنشستگان   محور صالح آباد - تربت جام بازگشایی شد (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) متلاشی شدنِ شبکه شیطان پرستی و دستگیری ۲۶۱ نفر نجات نیسان آبی با پنج سرنشین از درون سیلاب (۲۸ اردیبهشت) این پزشکان متخلف هستند عملیات گسترده هلال احمر در سطح استان خراسان رضوی تسویه ۱۰۶ هزار میلیارد تومان بدهی بانکی تامین اجتماعی سازمان برنامه و بودجه اجرای قانون همسان‌سازی بازنشستگان را به تاخیر نیندازد اطلاعیه اداره‌کل زندان‌های اصفهان درباره «توماج صالحی»
سرخط خبرها

آب انار و چای سبز در پیشگیری از کرونا موثر است

  • کد خبر: ۴۹۲۴۴
  • ۱۹ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۵
آب انار و چای سبز در پیشگیری از کرونا موثر است
محققان آلمانی به‌تازگی در مطالعات آزمایشگاهی مشاهده کردند چای سبز و آب انار از عفونت ویروس کرونا در سلول‌ها پیشگیری می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به گفته تیم تحقیق، ویروس‌های تنفسی ابتدا نواحی بینی، دهان و گلو را آلوده می‌کنند و در آنجا تکثیر و باعث بروز علائم می‌شوند و حتی ممکن است به میزبان جدید هم منتقل شوند.

 

به گفته محققان، پیشگیری از عفونت اولیه یا کاهش بار ویروسی عفونت موجب تسکین علائم، پیشگیری از انتقال به مجاری تنفسی تحتانی یا انتقال به فرد دیگر می‌شود.

 

تیم تحقیق بدین منظور به بررسی تأثیر احتمالی محصولات گیاهی در غیرفعال‌سازی ویروس کرونا و آنفلوانزا برآمدند.

 

آب انار  و چای سبز در پیشگیری از کرونا موثر است

 

آن‌ها دریافتند آب انار و چای سبز دارای تأثیر ویروس‌کشی در مقابله با هر دو ویروس است و شست‌وشوی دهان و غرغره‌کردن این مایعات در دهان باعث کاهش بار ویروسی در دهان و در نتیجه کاهش انتقال ویروس می‌شود.

 

در این مطالعه آب شاه‌توت هم بررسی شد، اما هیچ نتیجه‌ای مشاهده نشد.

 

این مطالعه نشان داد که چای سبز و آب انار در زمان کشت با سلول در محیط آزمایشگاه توانستند ویروس‌های آنفلوانزا و چای سبز را نابود کنند.

 

محققان این خاصیت را ناشی از pH اسیدی این عصاره‌های گیاهی می‌دانند که می‌تواند مستقیم موجب غیرفعال‌شدن ویروس‌ها شود. همچنین وجود پلی‌فنول‌های نظیر کاتچین، تانن و فلاوونوئید هم می‌تواند بر پروتئین‌های ویروسی تأثیر بگذارد.

 

محققان بر انجام تحقیقات بیشتر دراین‌زمینه تأکید کردند.

 

منبع: مهر


بیشتر بخوانید:

 

غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا

 

بهترین زمان برای مصرف ویتامین‌ها

 

تغذیه مناسب در دوران کرونا چیست؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->